Sysmän Kuva

Sysmän Kuva

Closed. Suljettu tältä päivältä. Mitä valokuvaaja tekee kun ei ole valokuvaamon tiskin takana? Editoi eli jälkikäsittelee valokuvia, rakentaa asiakkaalle kotisivuja tai markkinointimateriaalia, on kuvauspalaverissa tai valokuvauskeikalla, on kipeänä vatsataudissa kotona tai nauttii elämästä perheensä kanssa.. Tässä muutama esimerkki.

Hyvän lisän tuo vielä amk-opinnot joiden lähiopetuspäivät sekä kotona tehtävät etätehtävät syövät yrittäjän aikaa myös.

Entäs kehystystyöt? Ne eivät mahdu nykyisiin valokuvaamon tiloihin vaan tapahtuvat toisaalla. 😉

Tätä listaa tarkemmin lukiessa herää kysymys, miten valokuvaajalla on aikaa olla ollenkaan tiskin takana päivystämässä? Aukioloajat tulevat jatkossa yhdenmukaistumaan ja selkeytymään, alku ja flunssakausi toivat poikkeuksia aukioloaikoihin tässä alussa.

Muistutan vielä että aikoja saa ja kannattaa varata! Mikäli asiakas pääsee passikuviin vain klo 8 aamulla tai 18 illalla, kyllä se yleensä onnistuu kun etukäteen soittelee tai kysyy viestillä.

Ajankohtaisimmat uutiset ja aukioloajat löydät parhaiten Facebookista www.facebook.com/sysmankuva tai Sysmän Kuvan oveen teipatusta lapusta.

Mikäli näet Sysmän Kuvan edessä mustan ständin jossa lukee valokuvaamo on AVOINNA, tervetuloa pistäytymään! Olen silloin paikalla. 😉 Aina saa myös soittaa jos siltä tuntuu!