Heitin tuossa joku päivä kysymyksen ilmaan, kuka minä olen? 

Olisiko vastauksen aika? 

Kuka minä olen?

Kuka minä olen?

 

Olen Jenna, kohta 29-vuotias nuori (vanha?) yrittäjä Sysmästä.  Yritykseni perustamisen ensimmäinen vuosipäivä lähestyy kovaa vauhtia ja paljon on tähän ensimmäiseen vuoteen mahtunutkin.

Olen kotoisin Sysmästä, viettänyt muutaman ”välivuoden” Savossa ja palannut takaisin Sysmään reilu 10 vuotta sitten. Sysmää ei helposti karisteta, tänne on helppo palata takaisin. 

Olen lähihoitaja ja entinen sosiaalialan työntekijä ja sydämeltäni tulen varmaan vielä pitkään olemaankin näitä molempia. Työurani on siis koostunut pääosin mielenterveys- ja päihdeongelmaisten sekä lastensuojelun asiakkaiden parissa työskennellen ja jokainen työympäristö on antanut arvokkaita oppeja siitä mikä elämässä on tärkeää, ja mitä voi käydä jos sen kaiken menettää. 

Sysmän Kuva: Studio- ja miljöövalokuvaus

Sysmän Kuva: Studio- ja miljöövalokuvaus

 

Tässä varmasti yksi syy miksi rakastan nykyistä työtäni. Ikuistan hetkiä valokuviksi.

Huomaatko miten nopeasti lapset kasvavat? Miten vaivihkaa omat vanhemmat ja isovanhemmat vanhenevat? Miten helposti sukulaiset ja ystävät erkanevat? 

Koska Sinusta on otettu viimeksi valokuvia?

Olen siis valokuvaaja. Ikuistan hetkiä.

Minkä hetken sinä haluaisit valokuvaksi?

Ps. Olen myös eläinrakas ja arkeamme ilahduttavat useampi koira sekä kissat. ❤️ 

Sysmän Kuva: Studio- ja miljöövalokuvaus

Sysmän Kuva: Studio- ja miljöövalokuvaus

 

Pss. Ja tärkeimpänä lisäyksenä, olen myös äiti. Olen tottunut työskentelemään paineen alla omassa kotonani, sietämään kaaosta ja muuttuvia tilanteita, kestämään temperamenttiä ja suuria tunteita sekä ohjaamaan erityisen ihanaa lasta elämässään oikeaan suuntaan kun pelkkä tavallinen arki voi tuntua välillä niin hankalalta. Erityislapset ovat lähellä sydäntäni ja erityisen tervetulleita kuvattavakseni. ❤️ Kuvaukset toteutetaan aina kuvattavan ehdoilla ja tarkoitus on luoda mukava kokemus kaikille osapuolille. 

Mitä muuta haluaisit tietää minusta?