Digikuvat vai printit?

Digikuvat vai printit?

 

Olen tähän asti tarjonnut asiakkailleni sähköisen vedosgallerian sekä kuvatiedostot valituista, valmiista kuvista. Mitä Sinä teet kuvatiedostoilla? Teetätkö niistä valokuvia samantien vai sitten joskus paremmalla ajalla? Koska se sopiva, parempi aika oikein koittaa vai jäävätkö kuvat koristamaan vain tietokoneen kuvakansiota?

 

Tätä olen miettinyt ja tullut siihen tulokseen että on aika tehdä muutos. Luovun sähköisistä koevedoksista (kyllä vain), ja vedostan parhaimmat kuvat A4-A3 valokuvapaperille asiakkaan nähtäväksi paikanpäällä Sysmän Kuvassa. Käytän myös enemmän aikaa valokuvaamiseen, ja kuvausaikoja varataan 1-2h pätkissä.

 

Jatkossa valokuvauksen hinta (poislukien passikuvat ja erilliset kampanjat) muodostuu kuvausmaksusta sekä valittujen kuvatulosteiden/tuotteiden hinnasta.

Valikoimistamme löytyy:

– erilaisia printtivaihtoehtoja aina A2- kokoon asti, tarvittaessa isompanakin.

– Dibond-komposiittialumiinitaulut

– Chromaluxe-taulut

– Aivan ihanat Plywood vaneritaulut suomalaisesta puusta

– Kuvatiedostot kpl-hinnoin

Tilatessasi printin/kuvatuotteen valitsemastasi kuvasta, saat vedoskuvan sekä nettikokoisen kuvatiedoston samantien mukaasi.

 

Miksi sitten päädyin tällaiseen ratkaisuun nykyisessä sähköisessä maailmassa? Koska sähköinen kuvatulva on valtava. Haluan että minun tekemäni kuvat ovat asiakkaalle tärkeitä ja esillä, eivät unohduksissa tietokoneen kuvakansiossa vuosikausia. Tahdon myös varmistaa että luovuttamani kuvat näyttävät seinällä juuri siltä kuin ne on tarkoitettu näyttävän, ja tämä onnistuu vain käyttämällä ammattitason materiaaleja ja tuottajia.

 

Tekemäni kuvat ovat aarteita, kohtele niitä sen mukaisesti. Emme saa menneitä hetkiä enää takaisin muuta kautta.

 

 

Terkuin Jenna